Categories
Arts & Music NSW

‘VAT teater’ at Sydney Estonian House 7.01.2017, 2 PM

gunngunn_670x340

Sydney Eesti Selts esitleb uhkusega: VAT teater etendusega “Gunn, Gunn, vana …

Sydney Eesti majas 7. jaanuaril kl 2 pl.

Rublaajal, kui Gunn oli veel noor, olid kelnerid tähtsad. Elu oli okei, järjekord oli ukse taga, pappi oli jalaga segada. Euroajaks on Gunn juba vana hall mõttetu mees, seisab endiselt oma kohal baarileti taga.

Ja siis määratakse talle õpilane! Gunnist saab ühtäkki pedagoog! Põrguvärk! See paneb mõtlema! Isegi juurdlema. Kuidas elu käib ja millest kõik algas? Et ka temal olid suured plaanid! Unistused?! Vist küll, aga ei mäleta. Tal oli naine ja isegi mõned sõbrad. Tollel ammusel Smokie’ ajal.

Tegelikult on ju selge, mis on tähtis. Juhtugu, mis juhtub, aga ühte asja ei tohi unustada, see on… ja saabubki õpilane. Õpilane on armas juntsu, ei tea elust tuhkagi, suurte lootustega. Täpselt Gunn ise, kunagi ammu. Tund algab.

Autor ja lavastaja: Mart Kivastik

Kunstnik: Silver Vahtre

Osades: Tõnu Oja ja Tiit Sukk


Estonian Society of Sydney proudly presents:

VAT teater performing “Rick, Rick you old …

Sydney Estonian House, January 7th 2017 at 2 PM.

Waiters were important people back in the day, in the Soviet times. Life was all right, there was always a queue behind the door, and loads of dosh around. By the time the Euro arrived Rick was already a grey loser still standing behind his bar.

And then an apprentice is appointed to him! Rick suddenly becomes a teacher! Bloody hell! This makes him think. How does life go and where did it all begin from? Rick also had grand plans. Dreams? Perhaps, who knows. He had a wife and even a few friends. Back when Smokie was hot.

The apprentice is a kind kid who knows nothing about life, and has great hopes. Just like Rick a long time ago. The lesson begins.

Author and director: Mart Kivastik

Designer: Silver Vahtre

Cast: Tõnu Oja and Tiit Sukk

Piletihind/Tickets $20 (lapsed kuni 12 tasuta/free entry for kids under 12).

Pileti saab osta siit/tickets can be purchased here

Piletite eest saab tasuda ka arvele/tickets can also be purchased via direct deposit to:
Estonian Society of Sydney Welfare
BSB: 062 016
Acc: 0090 8856
Ref: Nimi/Surname
Info: Liisa Morel liisa@aerotravel.com.au / 0449 633 380

Leave a Reply