Categories
Arts & Music

Estonian Improv – Sydney -13 Nov 2022

Improv in Gibberish
Presented by Improteater IMPEERIUM

This show happens with improvised skits, where the actors find themselves in unexpected situations. You will see funny characters, hear hit songs and scenes happening on stage. You can influence the show if you wish.

When was the last time you had a good laugh?


See on etendus improteatri lühivormi mängudega – lühikesed improviseeritud sketšid, kus näitlejad pannakse ootamatutesse olukordadesse. Näha saab kohapeal sündivaid kaasahaaravaid stseene, humoorikaid tegelasi, lauluhitte jm. Etenduse kulgu saab iga pealtvaataja ise soovi korral suunata.

Millal sina viimati südamest naersid?

By Kristi Barrow

Loves all things Estonian. Especially Crafters Elderflower gin. Aussie born.