Categories
Research

“My life in my new home country” – International Organisation for Migration competition. Hurry entry closes Nov 10!

The International Organization for Migration (IOM) invites everybody, regardless of age, to participate in the competition: “My life in my new home country”. All real life stories, research and interviews about the lives of Estonians outside Estonia and the lives of foreigners in Estonia are welcome. The goal of the competition is to collect and preserve the real life stories of people who have fled Estonia and the stories of immigrants who have moved to Estonia from other cultures. The deadline for submitting the works is 10th November 2011.

Read the full competion entry requirements and rules.

We would appriciate if you could disseminate the information to everybody who might be interested.
Best regards,
Marge Sassi
International Organization for Migration (IOM)

***

Rahvusvaheline Migratsiooniorganisatsioon (IOM) kutsub üles kõiki sõltumata vanusest osalema võistlusel „Elust uuel kodumaal“. Oodatud on tõsielulised lood, uurimustööd ja intervjuud eestimaalaste elust väljaspool Eestit või siis elust Eestis kui uuel kodumaal. Konkursi eesmärgiks on jäädvustada Eestist põgenenud inimeste tõestisündinud lood ning teistest kultuuridest pärit inimeste teekond Eestisse. Lood ja uurimustööd on oodatud 10. novembrini 2011.

Konkursi

Oleksime tänulikud, kui lisatud infot võimalikele huvilistele edastaksite.

Lugupidamisega,

Marge Sassi
IOM Tallinn
Jõe 9/Ahtri 12
10151 Tallinn
projekti PAREM koordinaator

By Kristi Barrow

Loves all things Estonian. Especially Crafters Elderflower gin. Aussie born.

Leave a Reply