Categories
Featured General News

New Estonian Movie streaming service

Hea uudis kõigile kaasmaalastele: avati uus Eesti filmide veebipõhine kino-keskkond netikino.ee, kust saab vaadata Eesti filme ka välismaal. Netikino pakub nii vana head filmiklassikat kui ka uuemaid mängufilme, samuti dokumentaale kui ka kontserte. Filme lisatakse iga nädal, nii et võimalus midagi uut ja põnevat vaadata on alati kui koduigatsus peale tuleb.

Vaata siit: www.netikino.ee

***

Good news for all movie lovers! A new Estonian cinema webpage has opened, which allows users to stream old Estonian classics as well as new Estonian masterpieces. New movies added every week. See further: www.netikino.ee

Movies range from 2.90-6.90EUR with today’s exchange rates is around $5-10AUD.

NB – Not all movies have English subtitles so be sure to check if you do not speak/understand Estonian!

Update courtesy of the Estonian Embassy Canberra.

By Kristi Barrow

Loves all things Estonian. Especially Crafters Elderflower gin. Aussie born.

Leave a Reply