Categories
General News

Apply to Estonian Studies MA Programme at Tallinn University

The admission 2020 to Tallinn University is now open and I gladly invite you to apply to our unique master’s programme Estonian Studies. The programme is aimed at everybody who is interested in various aspects of Estonia. Come and study with us!

Professor Piret Viires,the Head of the Estonian Studies Programme

WHAT IS ESTONIAN STUDIES?

Estonian Studies is a unique master’s programme teaching Estonian language, culture, history, societal and political topics based on English.

WHO IS THIS PROGRAMME FOR?

It is aimed at students interested in the Estonian language, culture, history and the society whose native language is not Estonian. The programme is also for people interested in Estonian literature, who have some fluency in Estonian and wish to translate Estonian literature into their native tongue.

WHY STUDY WITH US?

Tallinn University School of Humanities supports interdisciplinary cooperation and promotes international and innovative teamwork. A graduate of the programme will have good knowledge of the Estonian language, culture and society with at least a B1 level of Estonian.

 

ESTONIAN STUDIES WEBSITE

***

Tallinna Ülikool kutsub Eesti-õpingutest huvitatud välistudengeid kandideerima magistriõppekavale Estonian Studies. Sisseastumisdokumentide esitamise tähtajad erinevate riikide tudengitele on toodud siin: https://www.tlu.ee/en/application-deadlines.

Võimalik on kandideerida ka Dora Plus stipendiumile, rohkem infot stipendiumivõimaluste kohta Tallinna Ülikooli kodulehel: https://www.tlu.ee/en/scholarships.

Lähtuvalt kandideerimistähtaegadest, palume levitada infot oma tudengite seas, inglisekeelne veebikiri allpool.

Rõõmsat emakeelekuud soovides

By Kristi Barrow

Loves all things Estonian. Especially Crafters Elderflower gin. Aussie born.

Leave a Reply